De camping

De camping

U bent te gast bij de familie Notkamp. Deze familie runt in het mooie Dinkeldal, naast een veeteeltbedrijf met 60 koeien plus kleinvee, een minicamping tot maximaal 25 standplaatsen. De boerderij ligt als het ware ingesloten tussen het mooi meanderende riviertje "de Dinkel" en het 1000 hectare grote natuurgebied " het Lutterzand". Op het erf rond de oude boerderij zijn de standplaatsen gesitueerd.
Er zijn zonnige en schaduwrijke standplaatsen. Het zijn ruime plaatsen, voorzien van stroomaansluiting. Op diverse punten bevinden zich watertappunten.

In ons goed onderhouden sanitair bevinden zich 2 toiletten, een urinoir, 2 douches, een wastafel, een stortbak, chemisch toilet en een aparte afwasgelegenheid.

Ook voor kinderen is er genoeg te beleven op de camping. Met speeltoestellen en trampolines is er altijd wel iets te doen.

Iedereen is van harte welkom op onze minicamping, ongeacht van welke vereniging u lid bent.
Uw huisdier, mits goed onder controle, is ook van harte welkom op onze camping.

De kleinschaligheid van onze camping geeft u de mogelijkheid te genieten van de rust van het Twentse landschap. Het natuurschoon is bovendien overweldigend.
u kunt onze camping gebruiken als start- en eindpunt voor een van de vele fietsroutes die rondom De Lutte liggen.

Ook is een uitstapje naar Duitsland zeer eenvoudig. U bevind zich op onze camping, op maar 1 kilometer afstand van de grens met ons buurland.